Ραντεβού

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε να αισθάνεστε άνετα και ασφαλείς κατά την παραμονή σας στο “υγεία” , οι ακόλουθες γενικές οδηγίες θα σας βοηθήσουν κατά την διάρκεια της επίσκεψής σας.

Πρώτα - Καλέστε μας! Είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε να προετοιμαστείτε για το ραντεβού σας, έχοντας μερικά λεπτά τηλεφωνικής συνομιλίας. Θα συζητήσουμε αν έχετε παραπεμπτικό από τον θεράποντα ιατρό σας και αν υπάρχει ασφαλιστική κάλυψη για την εξέτασή σας. Επίσης σε περίπτωση που για την εξέταση απαιτείται χρήση παραμαγνητικού ή ιωδιούχου σκιαγραφικού μέσου ενδοφλέβια, θα πρέπει να μας ενημερώσετε κατά το κλείσιμο του ραντεβού, ωστε να σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες προετοιμασίας.

Δεύτερον - Καλέστε μας! Την ημέρα του ραντεβού σας, εάν χρειάζεστε οδηγίες ή έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλούμε να καλέσετε την γραμματεία μας. Στην συνέχεια, όταν προσέλθετε παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το βιβλιάριο υγείας, το παραπεμπτικό του θεράποντα ιατρού για την εξέταση καθώς και τυχόν προηγούμενες εξετάσεις.

Τέλος - Θυμηθείτε, το Διαγνωστικό Κέντρο “υγεία” στην Βέροια έχει αποστολή να προσφέρει υπηρεσίες ιατρικής απεικόνισης με την υψηλότερη ποιότητα, εστιασμένες στον ασθενή ώστε να αποδώσει θετικά διαγνωστικά αποτελέσματα. Είμαστε εδώ για να κάνουμε κατά την επίσκεψή σας το καλύτερο δυνατό και να βοηθήσουμε τον κλινικό ιατρό σας στην παροχή θετικών διαγνωστικών αποτελεσμάτων για την φροντίδα σας. Με τη βοήθεια τεχνολογιών προηγμένης απεικόνισης, το άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό προσωπικό μας είναι σε θέση να παραδώσει με συνέπεια, ακριβείς και πλήρεις υπηρεσίες απεικόνισης για κάθε έναν από τους ασθενείς μας.